MILS-Test

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Pakhuiswerk werkt met een testmethode waarmee je kunt vaststellen hoe iemand het beste kan leren. Daarbij kijken we ook naar wat er nog verder ontwikkeld kan worden.

Deze Meervoudige Intelligentie LeerStrategie inventarisatie (MILS) geeft inzicht in hoe iemand informatie het makkelijkst verwerkt en het prettigst leert. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand hoog scoort op tekstverwerken en snel leert uit een boek, maar een lage auditieve score heeft en dus weinig oppikt uit gesproken teksten. Of iemand heeft een hoge score op interpersoonlijke intelligentie wat betekent dat je graag samen met anderen leert.

Door het ontdekken van de eigen leerstrategie ontstaat er meer zelfvertrouwen, een ontspannen houding en een gedegen studieaanpak.

MILS is bedoeld voor leerlingen die nog niet doorhebben hoe ze het makkelijkste kunnen leren. Petra Mager is MILS-coach en helpt om inzicht te krijgen in hoe iemand het beste informatie opneemt.

MILS is gebaseerd op de theorie van meervoudige intelligenties van Howard Gardner.

Meer over MILS

MILS kan zorgen voor:
  • een werkende leerstrategie
  • meer zelfvertrouwen
  • meer rust bij het maken van huiswerk of toetsen
  • betere schoolresultaten.

MILS werkt als volgt:

  • de MILS-test is geschikt voor leerlingen vanaf 9 jaar
  • de MILS-test duurt ongeveer 10 minuten (exclusief gesprek over resultaten)
  • de uitkomst wordt door de MILS-coach toegelicht en vervolgens wordt er gezamelijk gekeken wat de best werkende leerstrategie voor de leerling is
  • de MILS-coach beveelt passende hulpmiddelen aan.

Voor de tarieven van de MILS-test kijk je hier

Afbeelding van ...

Contact

Neem contact met ons op voor antwoorden over ons aanbod of de voortgang van je kind.

Per telefoon

06 - 421 06 429

Meld je aan voor een MILS-test

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Pakhuiswerk werkt met een testmethode waarmee je kunt vaststellen hoe iemand het beste kan leren.

Klik hier om je aan te melden

         naar contact